Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (3.12 secunde)
Dan Diaconescu, marele pierzator al referendumului Politologul Bogdan Teodorescu apreciaza, intr-un interviu acordat DeCeNews, ca nu este posibila o coabitare intre USL si Traian Basescu, iar acesta va porni un razboi de uzura cu tandemul Antonescu-Ponta.
Este foarte probabil ca USL sa depașeasca pragul de 50% plus unu dn voturi ceea ce l-ar obliga pe Traian Basescu sa respecte votul popular și sa-l numeasca premier pe Victor Ponta, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el analizand, totodata, și conflictele care se dau in sanul PDL intre diversele grupari rivale.
Comisiile parlamentare de cultura l-au avizat pozitiv pe Rares Bogdan pentru sefia TVR. ... Dupa vot, Rares Bogdan a afirmat ca se retrage din cursa si ca se intoarce la emisiunea "Jocuri de putere". ... Dintre acestea, 174 de voturi au fost pentru Rares Bogdan.
Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Monica Macovei si toata trupa din preajma lui Klaus Iohannis au incercat sa transforme situatia critica a postului de televiziune intr-o problema de suprimare a libertatii presei, desi ne aflam in fata unui furt al unei societati de televiziune pe baza unui fals in acte.
Unul dintre acestea este Bogdan Savin, patronul grupului de firme Ager. ... Nu exista nici un fel de date publice despre contractul incheiat intre firma de IT si centrala, in schimb este cunoscuta activitatea de evazionist a patronului Bogdan Savin.
Presedintele Asitrans Leasing, Bogdan Stan, ne-a explicat ca romanul este inventiv si se vor gasi metode de fentare a restrictiilor impuse de BNR.
Am inceput cu o suprafata mica, de 50-60 de hectare, pe care am marit-o an de an, astfel ca in acest moment avem luata in arenda o suprafata de teren de aproximativ 800 de hectare", a declarat Bogdan Iubis, administratorul afacerii ce se vrea a fi mai mult una de familie.
Si ca povestea sa fie si mai savuroasa, precizam ca, pe langa numele lui Copos, in poveste apare si numele de Bogdan Teodorescu - acesta fiind patronul Vermont. Si, din cate spun gurile rele, Bogdan Teodorescu a avut, la un moment dat, legaturi de...
In ciuda devalorizarii din ultim saptamana a leului fata de euro si dolar, consultantul financiar Bogdan Baltazar se arata increzator in moneda noastra si prognozeaza pentru sfarsitul acestui an, un euro care va cobori la 3,1 lei.
Cel putin asa sustine inspectorul scolar general, Tania Bogdan, care a precizat ca, pana la ora actuala, din cele 60 de milioane de lei acordate la nivel judetean pentru reabilitarea institutiilor de invatamant mai putin de jumatate au fost cheltuite.
O Directie Generala a Finantelor Publice Constanta deschisa catre contribuabili isi doreste Bogdan Hutuca, noul director executiv al acestei institutii, dupa cum ne-a marturisit chiar el in cadrul unui interviu acordat cotidianului "Replica".
"Oamenii de afaceri galateni vor avea de ales din trei programe, in urma carora pot obtine sume europene nerambursabile de pana la 1.500.000 de euro sau sprijin pentru consultanta acordata intreprinderilor mici si mijlocii", a declarat Bogdan Costin, directorul OTIMM Galati.
Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, Bogdan Costin, oamenii de afaceri pot accesa, incepand de astazi, fondurile puse la bataie prin Ministerul IMM-urilor.
Desi nu putem face, deocamdata, o estimare a numarului celor care au fost respinse, insa au fost suficiente cazuri din toate cele patru judete", a declarat Bogdan Costin, directorul OTIMMC Galati. ... Acestea au fost principalele greseli depistate de noi in urma verificarilor dosarelor", a mai spus Bogdan Costin.
Seful Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) Constanta, Bogdan Marcel Pandelica, s-a aflat ieri, 1 iulie a.
Parlamentarii PD-L au fost din nou pe pozitia de Gica contra, fiind singurii care au votat impotriva listei de propuneri pentru CA al BNR, protestand fata de nominalizarea lui Bogdan Olteanu.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics.ro ca a intrat in posesia unei informatii bomba de ultima ora care sustine ca postul Realitatea TV se pregateste sa isi schimbe, curand, proprietarul.
Bogdan Olteanu, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a facut la aproape un an de la instalarea sa in scaunul de viceguvernator al BNR prima sa declaratie oficiala in aceasta functie.
La noi, 90% din morminte sunt neamenajate", a spus Bogdan Tanase, director ACCU. ... Acolo este vorba de o integrare la nivel de municipalitate", a povestit Bogdan Tanase.
La noi, 90% din morminte sunt neamenajate", a spus Bogdan Tanase, director ACCU. ... Acolo este vorba de o integrare la nivel de municipalitate", a povestit Bogdan Tanase.
google-analytics.com